Skip to main content
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

Рік набору 2017

  1. Home
  2. Courses
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2017
Expand all

Іноземна мова за професійним спрямуванням

Технології харчових виробництв

Економічна теорія

Охорона праці

Процеси та апарати харчових виробництв

Фізичне виховання

Філософія

Технології продукції ресторанного господарства

Економіка ресторанів

Менеджмент

Устаткування закладів ресторанного господарства

Організація ресторанного господарства

Бухгалтерський облік

Маркетинг

Інформаційні системи та технології у ресторанному бізнесі

Проєктування та інжиніринг підприємств галузі

Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів

Моделювання фінансово-господарської діяльності підприємства

Практична підготовка

Атестація

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Get the mobile app