Перейти к основному содержанию
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)
  • В начало

Рік набору 2017

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2017
Развернуть всё

Іноземна мова за професійним спрямуванням

Технології харчових виробництв

Економічна теорія

Охорона праці

Процеси та апарати харчових виробництв

Фізичне виховання

Філософія

Технології продукції ресторанного господарства

Економіка ресторанів

Менеджмент

Устаткування закладів ресторанного господарства

Організація ресторанного господарства

Бухгалтерський облік

Маркетинг

Інформаційні системи та технології у ресторанному бізнесі

Проєктування та інжиніринг підприємств галузі

Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів

Моделювання фінансово-господарської діяльності підприємства

Практична підготовка

Атестація

Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Скачать мобильное приложение