Перейти до головного вмісту
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
  • На головну

Рік набору 2017

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2017
Розгорнути всі

Іноземна мова за професійним спрямуванням

Технології харчових виробництв

Економічна теорія

Охорона праці

Процеси та апарати харчових виробництв

Фізичне виховання

Філософія

Технології продукції ресторанного господарства

Економіка ресторанів

Менеджмент

Устаткування закладів ресторанного господарства

Організація ресторанного господарства

Бухгалтерський облік

Маркетинг

Інформаційні системи та технології у ресторанному бізнесі

Проєктування та інжиніринг підприємств галузі

Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів

Моделювання фінансово-господарської діяльності підприємства

Практична підготовка

Атестація

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Завантажте мобільний додаток