Перейти к основному содержанию
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)
  • В начало

2020/2021 навчальний рік

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти МАГІСТР
  4. Вибіркові освітні компоненти
  5. 2020/2021 навчальний рік
Развернуть всё

Актуальні проблеми трудового права

Безпечність харчових продуктів НАССР: основи управління якістю

Візуалізація даних

Електронна система закупівель PROZORRO

Інфографіка в бізнесі

Корпоративні комунікації

Креативна педагогіка у вищій школі

Кроскультурний менеджмент

Міжнародні готельні мережі

Міжнародні етнічні кухні

Моделі і методи прийняття рішень в управлінні підприємством

Науково-дослідницький практикум та наукова презентація

Наукове моделювання

Облікова політика підприємства

Основи бухгалтерського обліку

Оцінювання майна бізнес-структур

Політичні інститути та процеси

Проектування закладів ресторанного господарства

Ринок цінних паперів

Страховий менеджмент

Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Управління венчурним бізнесом

Управління змінами

Управління лояльністю споживачів

Управління людськими ресурсами на міжнародному ринку

Фінанси пенсійного забезпечення

Фінансова безпека підприємства

Фінансова політика держави

Фінансовий аналіз

Event-менеджмент

Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Скачать мобильное приложение