Перейти к основному содержанию
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)
  • В начало

Рік набору 2019

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти МАГІСТР
  4. Вибіркові освітні компоненти
  5. до 2020/2021 новчального року
  6. Ресторанні технології
  7. Рік набору 2019
Развернуть всё

Безпечність харчових продуктів (+)

Трофоекохомологія

Оздоровче харчування (+)

Технологія спеціальних харчових продуктів

Методологія і організація наукових досліджень (+)

Методика викладання у закладах вищої освіти

Revenue менеджмент (+)

Інноваційні технології продукції ресторанного господарства

Наукове моделювання (+)

Фізико-хімічні та біотехнологічні основи розроблення ресторанних технологій

Інтелектуальна власність

Візуалізація даних (+)

Інформаційні автоматизовані системи в харчовій галузі

Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Скачать мобильное приложение