Перейти до головного вмісту
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
  • На головну

Рік набору 2019

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти МАГІСТР
  4. Вибіркові освітні компоненти
  5. до 2020/2021 новчального року
  6. Ресторанні технології
  7. Рік набору 2019
Розгорнути всі

Безпечність харчових продуктів (+)

Трофоекохомологія

Оздоровче харчування (+)

Технологія спеціальних харчових продуктів

Методологія і організація наукових досліджень (+)

Методика викладання у закладах вищої освіти

Revenue менеджмент (+)

Інноваційні технології продукції ресторанного господарства

Наукове моделювання (+)

Фізико-хімічні та біотехнологічні основи розроблення ресторанних технологій

Інтелектуальна власність

Візуалізація даних (+)

Інформаційні автоматизовані системи в харчовій галузі

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Завантажте мобільний додаток