Перейти до головного вмісту
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
  • На головну

Рік набору 2020

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2020
Розгорнути всі

Іноземна мова за професійним спрямуванням

Філософія

Харчова хімія

Прикладна інформатика

Основи мікробіології та гігієни харчування

Фізичне виховання

Правознавство

Технології харчових виробництв

Товарознавство

Процеси і апарати харчових виробництв

Технології ресторанної продукції

Організація ресторанного господарства

Економіка закладів рестораного господарства

Менеджмент закладів ресторанного господарства

Устаткування закладів ресторанного господарства

Бухгалтерський облік

Метрологія, стандартизація та сертифікація

Автоматизація виробничих процесів

Інноваційні технології харчування

Інформаційні системи та технології в ресторанному бізнесі

Проєктування та інжиніринг підприємств галузі

Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів

Моделювання фінансово-господарської діяльності підприємства

Практична підготовка

Атестація

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Завантажте мобільний додаток