Перейти к основному содержанию
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)
  • В начало

Технології ресторанної продукції

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2020
  6. Технології ресторанної продукції
Развернуть всё

Організаційні документи

Технології ресторанної продукції (Денна, Весна 2022)

  • Учитель: Золотухіна Олена
Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Скачать мобильное приложение