Skip to main content
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

2021/2022 навчальний рік

  1. Home
  2. Courses
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Вибіркові освітні компоненти
  5. 2021/2022 навчальний рік
Expand all

Event-менеджмент (для 3, 4 курсів)

HR менеджмент (для 3, 4 курсів)

HR менеджмент на міжнародному ринку (для 3, 4 курсів)

Soft Skills - ключ до успіху (для 2, 3, 4 курсів)

StartUp-менеджмент (для 4 курсу)

Web-технології в бізнесі (для 2 курсу)

Академічний курс англійської мови (для 4 курсу)

Актуальні проблеми трудового права (для 3, 4 курсів)

Антикризова психологія (для 3, 4 курсів)

Банківська система (для 3, 4 курсів)

Візуалізація даних (для 2, 3, 4 курсів)

Географія туризму (для 2 курсу)

Екологічний туризм (для 2 курсу)

Економіка сім’ї (для 1 курсу)

Економічне оцінювання: оцінювання бізнесу (для 3, 4 курсів)

Економічні наукові дослідження та основи інтелектуальної власності (для 2 курсу)

Звітність бізнесу (для 3, 4 курсів)

Інжиніринг будівель (для 2 курсу)

Інноваційні інгредієнти у технологіях продуктах харчування (для 3, 4 курсів)

Інформаційні системи управління малим бізнесом (для 2, 3 курсів)

Інтернет-технології в бізнесі (для 2 курсу)

Інформаційне право в умовах діджиталізації суспільства (для 1 курсу)

Історія і філософія праці та дозвілля (для 1 курсу)

Історія туризму (для 1, 2 курсів)

Кейтеринг (для 3, 4 курсів)

Комунікативний менеджмент (для 2, 3, 4 курсів)

Кондитерська справа (базовий рівень) (для 1, 2, 3, 4 курсів)

Кондитерська справа (професійний рівень) (для 3, 4 курсів)

Конкурентноспроможність підприємств сфери послуг (для 4 курсу)

Критичне мислення (для 1, 2 курсів)

Культура готельно-ресторанного сервісу (для 3, 4 курсів)

Курс німецької мови ( для 2 курсу)

Малий бізнес: компоненти успіху (сертифікатна програма) (для 2, 3 курсів)

Маркетинг взаємовідносин (для 4 курсу)

Маркетинг довіри (для 4 курсу)

Маркетинг у публічному управлінні (для 4 курсу)

Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів (для 2, 3, 4 курсів)

Міжнародна логістика (для 4 курсу)

Міжнародне підприємництво (для 2, 3, 4 курсів)

Міжнародні етнічні кухні (для 1, 2, 3, 4 курсів)

Міжнародні кредитно-розрахункові та валютні операції (для 3, 4 курсів)

Міжнародні стратегії економічного розвитку (для 3, 4 курсів)

Мова ділового спілкування (для 3 курсу)

Моделювання інтер’єрів закладів ресторанного гоподарства (для 4 курсу)

Організація харчування туристів в готельних комплексах (для 3 курсу)

Основи міксології та організації роботи сомельє (для 2, 3, 4 курсів)

Основи нутриціології та організації харчування (для 2, 3 курсів)

Основи підприємництва (для 1, 2 курсів)

Оцінка та облік нематеріальних активів підприємств (для 4 курсу)

Правові основи організації бізнесу (для 3, 4 курсів)

Практичний курс англійської мови (для 3, 4 курсів)

Проєктний менеджмент (для 3, 4 курсів)

Психологія підприємництва та бізнесу (для 3, 4 курсів)

Психологія сім’ї (для 4 курсу)

Реклама (для 4 курсу)

Розмовна німецька мова (частина І) (для 3 курсу)

Розмовна німецька мова (частина ІІ) (для 3 курсу)

Самоменеджмент та лідерство (для 2 курсу)

Соціально-психологічний тренінг (для 4 курсу)

Спеціалізований туризм (для 4 курсу)

Спортивний туризм (для 3 курсу)

Стандартизація, сертифікація, метрологія (для 2 курсу)

Стратегічне управління (для 3, 4 курсів)

Тривимірне моделювання будівель (для 1 курсу)

Туристичний оперейтинг (для 3 курсу)

Туристичні ресурси України (для 2 курсу)

Управління бізнес-процесами (для 3 курсу)

Управління венчурним бізнесом (для 4 курсу)

Економіка малого бізнесу (для 2 курсу)

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Get the mobile app