Перейти к основному содержанию
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)
  • В начало

Управління безпечністю та якістю харчових продуктів

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти МАГІСТР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2021
  6. Управління безпечністю та якістю харчових продуктів
Развернуть всё

Організаційні документи

Управління безпечністю та якістю харчових продуктів (Денна, Весна 2022)

  • Учитель: Золотухіна Олена
  • Учитель: Свідло Карина
Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Скачать мобильное приложение