Перейти к основному содержанию
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)
  • В начало

Рік набору 2021

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2021
Развернуть всё

Іноземна мова за професійним спрямуванням

Філософія

Харчова хімія

Прикладна інформатика

Основи мікробіології та гігієни харчування

Фізичне виховання

Правознавство

Технології харчових виробництв

Товарознавство

Процеси та апарати харчових виробництв

Технології ресторанної продукції

Організація ресторанного господарства

Економіка закладів рестораного господарства

Менеджмент закладів ресторанного господарства

Устаткування закладів ресторанного господарства

Бухгалтерський облік

Метрологія, стандартизація та сертифікація

Автоматизація виробничих процесів

Інноваційні технології харчування

Інформаційні системи та технології в ресторанному бізнесі

Проєктування та інжиніринг підприємств галузі

Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів

Моделювання фінансово-господарської діяльності підприємства

Практична підготовка

Атестація

Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Скачать мобильное приложение