Перейти к основному содержанию
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)
  • В начало

Технології харчових виробництв

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2021
  6. Технології харчових виробництв
Развернуть всё

Організаційні документи

Технології харчових виробництв (Денна повна, Весна 2022)

  • Учитель: Запаренко Ганна

Технології харчових виробництв (Денна повна, Осінь 2022)

Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Скачать мобильное приложение