Перейти к основному содержанию
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)
  • В начало

Технології ресторанної продукції

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2018
  6. Технології ресторанної продукції
Развернуть всё

Організаційні документи

Технології ресторанної продукції / Весна 2020 / 3-4 сесія / -

Технології ресторанної продукції (Денна повна, Осінь 2020)

  • Учитель: Галясний Іван
  • Учитель: Карпенко Людмила
  • Учитель: Свідло Карина

Технології ресторанної продукції (Заочна повна, Весна 2020 - Осінь 2020)

  • Учитель: Запаренко Ганна
Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Скачать мобильное приложение