Перейти до головного вмісту
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
  • На головну

Технологія ресторанної продукції (+)

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Вибіркові освітні компоненти
  5. до 2020/2021 навчального року
  6. Готельно-ресторанна справа
  7. Рік набору 2016
  8. Технологія ресторанної продукції (+)
Розгорнути всі

Організаційні документи

Технологія ресторанної продукції / - / 8-9 сесія / -

  • Викладач: Жулінська Оксана
  • Викладач: Запаренко Ганна
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Завантажте мобільний додаток