Перейти до головного вмісту
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
  • На головну

Рік набору 2016

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Вибіркові освітні компоненти
  5. до 2020/2021 навчального року
  6. Готельно-ресторанна справа
  7. Рік набору 2016
Розгорнути всі

Професійні комунікації іноземною мовою (+)

Предметно-орієнтований практикум іноземною мовою

Технологія кондитерської продукції (+)

Контроль якості послуг у готелях і ресторанах

Барна справа (+)

Організація роботи сомельє

Етнічна кулінарія (+)

Управління дистрибуцією послуг

Технологія ресторанної продукції (+)

Інжиніринг будівель

Кейтеринг / Осінь 2018 / - / -

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Завантажте мобільний додаток