Перейти до головного вмісту
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
  • На головну

Процеси і апарати харчових виробництв

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2019
  6. Процеси і апарати харчових виробництв
Розгорнути всі

Організаційні документи

Процеси і апарати харчових виробництв / - / 2 сесія / - /

Процеси і апарати харчових виробництв (Денна повна, Осінь 2020)

  • Викладач: Карпенко Людмила
  • Викладач: Мартиненко Леонід

Процеси і апарати харчових виробництв (Заочна повна, Весна 2020-Зима 2021)

  • Викладач: Карпенко Людмила
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Завантажте мобільний додаток