Перейти до головного вмісту
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
  • На головну

Технології ресторанної продукції

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2019
  6. Технології ресторанної продукції
Розгорнути всі

Організаційні документи

Технології продукції ресторанного господарства / - / - / 0-2 сесія /

Технології ресторанної продукції (Денна повна, Весна 2021)

  • Викладач: Запаренко Ганна

Технології ресторанної продукції (Денна повна, Осінь 2021)

  • Викладач: Галясний Іван
  • Викладач: Запаренко Ганна

Технології ресторанної продукції (Заочна повна, Зима 2021-Весна 2021)

  • Викладач: Запаренко Ганна

Технології ресторанної продукції (Заочна повна, Осінь 2021 - Зима 2022)

  • Викладач: Запаренко Ганна
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Завантажте мобільний додаток