Skip to main content
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

Технології ресторанної продукції

  1. Home
  2. Courses
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2019
  6. Технології ресторанної продукції
Expand all

Організаційні документи

Технології продукції ресторанного господарства / - / - / 0-2 сесія /

Технології ресторанної продукції (Денна повна, Весна 2021)

  • Teacher: Запаренко Ганна

Технології ресторанної продукції (Денна повна, Осінь 2021)

  • Teacher: Галясний Іван
  • Teacher: Запаренко Ганна

Технології ресторанної продукції (Заочна повна, Зима 2021-Весна 2021)

  • Teacher: Запаренко Ганна

Технології ресторанної продукції (Заочна повна, Осінь 2021 - Зима 2022)

  • Teacher: Запаренко Ганна
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Get the mobile app