Перейти к основному содержанию
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)
  • В начало

Рік набору 2018

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2018
Развернуть всё

Іноземна мова за професійним спрямуванням

Філософія

Економічна інформатика

Безпека життя

Фізичне виховання

Правознавство

Харчова хімія

Технології харчових виробництв

Процеси та апарати харчових виробництв

Товарознавство

Інформаційні системи та технології у ресторанному бізнесі

Технології ресторанної продукції

Економіка ресторанів

Устаткування закладів ресторанного господарства

Менеджмент

Бухгалтерський облік

Організація ресторанного господарства

Основи мікробіології та гігієни харчування

Автоматизація виробничих процесів

Метрологія, стандартизація та сертифікація

Проєктування та інжиніринг підприємств галузі

Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів

Моделювання фінансово-господарської діяльності підприємства

Практична підготовка

Атестація

Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Скачать мобильное приложение