Перейти до головного вмісту
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
  • На головну

Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2018
  6. Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів
Розгорнути всі

Організаційні документи

Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів (Денна повна, Весна 2022)

  • Викладач: Золотухіна Олена
  • Викладач: Свідло Карина

Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів (Заочна повна, Зима 2022 - Весна 2022)

  • Викладач: Золотухіна Олена
  • Викладач: Свідло Карина
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Завантажте мобільний додаток