Перейти до головного вмісту
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
  • На головну

2020/2021 навчальний рік

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Вибіркові освітні компоненти
  5. 2020/2021 навчальний рік
Розгорнути всі

Міжнародні етнічні кухні (з 1 курсу)

Основи підприємництва (з 1 курсу)

Основи психології (з 1 курсу)

Web-технології в бізнесі (з 2 курсу)

Інтернет-технології в бізнесі (з 2 курсу)

Облік зовнішньоекономічної діяльності (з 2 курсу)

Психологія спілкування (з 2 курсу)

Географія туризму (з 2 курсу)

Курс німецької мови (з 2 курсу)

Екологія (з 2 курсу)

Економіка та фінанси підприємств (з 2 курсу)

Регіональна економіка (з 2 курсу)

Стандартизація, сертифікація, метрологія (з 2 курсу)

Фінансова математика (З 2 курсу)

Event-менеджмент (з 3 курсу)

Банківська система (з 3 курсу)

Культура готельно-ресторанного сервісу (з 3 курсу)

Міжнародні кредитно-розрахункові та валютні операції (з 3 курсу)

Фінансовий аналіз (з 3 курсу)

Актуальні проблеми трудового права (з 3 курсу)

Маркетинг послуг (з 3 курсу)

Мова ділового спілкування (з 3 курсу)

Основи міксології та організації роботи сомельє (з 3 курсу)

Практичний курс англійської мови (з 3 курсу)

Ресторанний креатив з елементами НАССР (з 3 курсу)

Розмовна німецька мова (частина І) (з 3 курсу)

Розмовна німецька мова (частина ІІ) (з 3 курсу)

Управління персоналом (з 3 курсу)

Кейтеринг (з 3 курсу)

Корпоративні комунікації (з 3 курсу)

Міжнародна економічна діяльність України (з 3 курсу)

Міжнародна безпека (з 3 курсу)

Основи наукових досліджень в економіці та інтелектуальної власності (з 3 курсу)

Фінансово-економічна безпека суб’єктів підприємництва (з 3 курсу)

Англійська мова для економістів (з 3 курсу)

Економічне оцінювання: оцінювання бізнесу (з 3 курсу)

Звітність бізнесу (з 3 курсу)

Міжнародні стратегії економічного розвитку (з 3 курсу)

Національна економіка (з 3 курсу)

Основи нутриціології та фізіології харчування (з 3 курсу)

Промисловий маркетинг (з 3 курсу)

Психодрама (з 3 курсу)

Соціально-психологічний тренінг (з 3 курсу)

Психологія бізнесу (з 3 курсу)

Візуалізація даних (з 4 курсу)

Державний фінансовий контроль (з 4 курсу)

Креативна педагогіка у вищій школі (з 4 курсу)

Ринок цінних паперів (з 4 курсу)

Соціальний захист населення (з 4 курсу)

Діагностика та прогнозування діяльності бізнес структур (з 4 курсу)

Конкурентоспроможність підприємств сфери послуг (з 4 курсу)

Маркетинг взаємовідносин (з 4 курсу)

Маркетинг у публічному управлінні (з 4 курсу)

Потенціал бізнес-структури: формування та оцінювання (з 4 курсу)

Електронна система закупівель ProZorro (з 4 курсу)

Система управління ризиками у митній справі (з 4 курсу)

Системи штучного інтелекту в бізнесі (з 4 курсу)

Спеціалізований туризм (з 4 курсу)

Управління венчурним бізнесом (з 4 курсу)

Управління людськими ресурсами на міжнародному ринку (з 4 курсу)

Інноваційні інгредієнти у технологіях продукції харчування (з 4 курсу)

Новий

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Завантажте мобільний додаток