Перейти до головного вмісту
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
  • На головну

Технології харчових виробництв

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2019
  6. Технології харчових виробництв
Розгорнути всі

Організаційні документи

Технології харчових виробництв (Денна повна, Весна 2021)

  • Викладач: Свідло Карина

Технології харчових виробництв (Денна повна, Осінь 2021)

  • Викладач: Свідло Карина

Технології харчових виробництв (Заочна повна, Зима 2021-Весна 2021)

  • Викладач: Куниця Катерина

Технології харчових виробництв (Заочна повна, Осінь 2021 - Зима 2022)

  • Викладач: Свідло Карина
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Завантажте мобільний додаток