Перейти к основному содержанию
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)
  • В начало

Рік набору 2019

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР
  4. Вибіркові освітні компоненти
  5. до 2020/2021 навчального року
  6. Ресторанні технології
  7. Рік набору 2019
Развернуть всё

1 / 2 Фізика_ (+)

1 / 2 Основи підприємництва

2 / 3 Інформаційні системи і технології у ресторанному бізнесі (+)

2 / 3 Основи фізіології і гігієни харчування

2 / 3 Економіка ресторанів_ (+)

2 / 3 Мікробіологія харчових продуктів

2 / 3 Товарознавство_ (+)

2 / 3 Сенсорний аналіз

Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Скачать мобильное приложение