Перейти до головного вмісту
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
  • На головну

Управління безпечністю та якістю харчових продуктів

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти МАГІСТР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2020
  6. Управління безпечністю та якістю харчових продуктів
Розгорнути всі

Організаційні документи

Управління безпечністю та якістю харчових продуктів (Денна, Весна 2021)

  • Викладач: Свідло Карина
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Завантажте мобільний додаток