Перейти до головного вмісту
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
  • На головну

Технології харчових виробництв

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2020
  6. Технології харчових виробництв
Розгорнути всі

Організаційні документи

Технології харчових виробництв (Денна, Весна 2021)

  • Викладач: Свідло Карина

Технології харчових виробництв (Денна, Осінь 2021)

  • Викладач: Свідло Карина
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Завантажте мобільний додаток