Перейти до головного вмісту
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
  • На головну

Технології ресторанної продукції

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2021
  6. Технології ресторанної продукції
Розгорнути всі

Організаційні документи

Технології ресторанної продукції (Денна повна, Весна 2023)

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Завантажте мобільний додаток