Перейти к основному содержанию
Портал навчальних ресурсів та інформаційної підтримки освітнього процесу ХТЕІ УІПА
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)
  • В начало

Рік набору 2019

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. Ресторанні технології
  5. Рік набору 2019
Развернуть всё

Іноземна мова за професійним спрямуванням

Філософія

Економічна інформатика

Безпека життя

Фізичне виховання

Менеджмент

Правознавство

Харчова хімія

Інжиніринг будівель

Маркетинг

Процеси і апарати харчових виробництв

Економіка ресторанів

Інформаційні системи та технології у ресторанному бізнесі

Товарознавство

Технології харчових виробництв

Технології ресторанної продукції

Організація ресторанного господарства

Устаткування закладів ресторанного господарства

Бухгалтерський облік

Менеджмент закладів ресторанного господарства

Основи мікробіології та гігієни харчування

Автоматизація виробничих процесів

Метрологія, стандартизація та сертифікація

Проєктування та інжиніринг підприємств галузі

Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів

Моделювання фінансово-господарської діяльності підприємства

Практична підготовка

Атестація

Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Скачать мобильное приложение